Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Mitt hem

När jag flyttade in i min lägenhet som jag bor i så var den lite sunkig. Jag visste ju om detta men jag valde att flytta in ändå eftersom hyran var så himla låg. Det var sådant som jag kunde ha råd med och jag kände att det var värt att bo där för jag kunde ju ändå bara renovera så att det blev bättre. Det första jag gjorde var att byta skåpsluckor i köket, de var lite äckliga och jag kände att det är en enkel sak som man kan göra som gör ganska så stor skillnad. Sedan så ska jag nog både byta golv och måla om eller tapetsera om, jag hoppas på att det ska göra lägenheten lite trivsammare, jag tror nog att det kommer att bli mycket bättre. Hur som helst så tror jag att jag kommer att trivas bra där. Det är ju ändå mitt hem.

Leave a Reply