Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Gör det stort

Jag gillar verkligen mitt senaste inköp, jag köpte nämligen ett Partytält. Ibland så kan man ju hyra sådana och det är ju också väldigt bra men jag arrangerar faktiskt fester och tillställningar utomhus ganska så ofta så jag kände att det var på plats att faktiskt köpa ett den här gången. Jag tror faktiskt att jag sparar pengar på det i slutändan. Det är ju så att om man använder någonting riktigt många gånger så kan man ju lika gärna köpa det för annars blir det kanske dyrt. Det är i och för sig inte sant med allting men jag skulle tro att det är sant med det mesta ändå. För mig känns det väldigt viktigt att ha ett fint partytält också, det finns ju alltid en risk att det går sönder men om man ska göra någonting så tycker jag att man ska göra det stort ändå. Det är det bästa sättet att göra det på tycker jag.

Leave a Reply