Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Trolla med ljust

Jag har haft fullt upp nu i helgen, eller i alla fall en av dagarna. Jag har nämligen installerat Dimmer i alla rum. Jag har inte så många rum för jag bor ju i en lägenhet men det har ändå varit en hel del jobb med att bestämma sig och beställa hem allting. Jag tror dock att det mesta jobbet var tankearbete, det skulle jag verkligen säga. Hur som helst så har jag nu äntligen den belysning som jag har velat ha hela tiden. Jag tycker att det är helt fantastiskt att kunna gå omkring och ändra belysningen hur man vill med bara en ratt. Man känner sig lite som en ljustrollkarl och det är ju verkligen hur häftigt som helst, jag tycker verkligen att det är hur coolt som helst. Jag har gått omkring hela dagen och bara vridit på de där rattarna.

Leave a Reply